Bloggen vaknar ur sin Törnrosasömn


Nu har det gått 6 månader sedan jag skrev något här. När alla aktiviteter släcktes ner kändes det inte särskilt motiverat att fortsätta uppdatera. Även fortsättningsvis blir det nog med ojämna mellanrum.

Min skrivarkurs i Kristinehamn som fick avbrytas efter en träff har nu återupptagits. Vi har tillgång till Studieförbundet Vuxenskolans lokaler ensamma på tisdagskvällarna och ett stort konferensrum där vi kan sitta glest. Det fungerar utmärkt.

Även skrivarcirkeln på Kaptensgården i Grebbestad fortsätter. Stora salen är verkligen stor och där placerar vi oss längs väggarna, läser och diskuterar texter och dricker medhavt kaffe. Under sommaren har vi träffats utomhus på olika ställen.

Även min bokcirkel har fungerat bra. Vi har träffats i Mariebergsskogen i Karlstad och på Mörudden på Hammarö. Med lite fantasi och kreativitet kan man lösa det mesta, har vi lärt oss denna tid.

Att det har funnits tid för skrivande har jag märkt på förfrågningar om lektörläsning av manus. Jag har läst en hel del under året. Nedan ser ni ett manus under stenen på stranden på Rossö i norra Bohuslän.

Men ändå - visst längtar man efter det normala livet, att få kramas och inte vara på sin vakt!