Februari 2021 - ljuset återkommer


Ser ni ljuset i tunneln. Sola i Karlstad går inte ner förrän 16.22. I en hel vecka har det varit underbart vinterväder med solsken och blanka skridskoisar. Och snart, snart, snart är vaccinet här och vi kan börja leva någorlunda normalt.
 

Många människor har ägnat coronatiden till att skriva det där manuset som man så länge tänkt göra. Bokförlagen uppger att man fått in fler manus än normalt. Själv har jag också som lektör fått en hel del förfrågningar om lektörsläsning av manus i vitt skilda genrer. Roligt.!

Skriv Ditt Liv-kursen i Kristinehamn (Studieförbundet Vuxenskolan) kunde slutföras och resulterade i mängder av berörande och intressanta texter.

Själv har jag deltagit i antologin "100 röster om Corona" - redaktör Malin Edgren. 100 personer i Karlstads kommun mellan 7-88 år har genom bilder, poesi, dagboksblad och noveller delgett sina tankar om den tid vi nu lever i. Fr o m idag och fram till midsommar kan man ta del av texterna här. https://www.facebook.com/profile.php?id=100018249433768